Diàleg….dialogal .

« El diàleg no és simple discussio. Prové d’una font més profunda i més internaque l’estimul que rebem dels altres. Aquesta font pot anomenar-se silenci o, potser, la set humana de veritat….

El diàleg dialogal és existencial.  Quan hi recorro, el meu objectiu no és convèencer l’altre. La motivacio profunda que m’hi empeny és la de conéixer-me millor.«  Raimon Panikkar.

9788498831450

Dijous 3 de setembre a les 7 del vespre a la Iglesi Santa maria de Cadaqués présentacio i moderacio del llibre  » Literatura cristiana antiga »  Cebrià M. Pifarré – Monjo de Montserrat  per Rosa Ardid i Antoni Vives.

2008-12-15_IMG_2008-12-08_01.05.30__24_1.jpg

El pare Cebrià va néixer 16 d’abril del 1940 a Barcelona i va entrar a Montserrat el 1958, va fer la professió temporal el 6 agost del 1959 i la solemne el 15 d’agost del 1962. És doctor en Teologia Dogmàtica i expert en la literatura cristina antiga. 

Comprar libros de la editorial Publicacions De L’abadia De Montserrat en DonLibro.net

Pilar Rahola periodista que ha publicat l’article « sabios con sotana » ( La Vanguardia 12- 4- 2009) comentant aquesta obra. « … y ya sé dos cosas: que estoy ante una de esas obras magnas, que sólo pueden ser escritas desde la dedicación absoluta al estudio, el conocimiento y la cultura; y que esta joya pertenece a la calma ancestral de un convento, allí donde la cultura y la vida se fusionan de forma excelsa…. resulta un libro maravilloso….porque es un profundo aprendizaje de vida.  « .PILAR RAHOLA

S'alqueria- Single photo - PETITE

 

 

 

IVO

Répondre

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :